Korat Vaasan perustajat ovat kotoisin Thaimaasta, Koratin kaupungista. Korat Vaasan ideana on tuoda aito thaimaalainen elämysruokailu Vaasaan. Teemme alkuperäistä Koratilaista ruokaa ja käytämme kotimaisia ja tuoreita raaka-aineita.
Mikä on Korat?

Korat on Nakhon Ratchasima kaupungin tuttavallisemmin nimi. Korat on portti Isaaniin (Isaan eli Koillis-Thaimaa kirjoitetaan myös Isan ja Esaan on Thaimaan Kainuu ja Keskilänsi.)

Korat on Isaanin suurin kaupunki  ja koko maan suurimpia kaupunkeja. Se sijaitsee maan koillisosassa Isanin alueella ja sen naapuriprovinssit ovat Chaiyaphum, Khon Kaen, Buriram, Sa Kaeo, Prachinburi, Nakhon Nayok, Saraburi ja Lopburi. Bangkokiin on matkaa 280 kilometriä. Perille Koratiin pääsee Bangkokista junalla ja bussilla. Koratista on helppo jatkaa matkaa Khao Yaihin kansallispuistoon tai Angkorin ajan temppeleille lähellä Kambodzhan rajaa.

Pinta-ala on 20 494 neliökilometriä ja siellä on arviolta 2,631,435 asukasta (Vuonna 2016)

Miksi on Korat Vaasa ?

Ravintola sijainti on Vaasassa ja tavoitteenamme on, että asiakkaamme pääsevät nauttimaan aitoa koratilaista ruokaa ja makuja aivan kuin paikan päällä.